fbpx

Ayam kecil, nasi kurang dan kuah cair

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Share on linkedin
Kenaikan kos bahan mentah ketika ini menyebabkan pengusaha kantin sekolah mungkin terpaksa mengurangkan kuantiti hidangan kepada pelajar. – GAMBAR HIASAN

PETALING JAYA – Pengusaha kantin sekolah berkemungkinan akan mengurangkan kuantiti makanan bagi setiap hidangan yang dijual kepada pelajar dan murid pada tahun ini bagi menampung peningkatan kos bahan mentah yang amat tinggi. Keadaan itu menyebabkan pelajar mungkin tidak lagi dapat menikmati makanan dalam kuantiti sama seperti yang mereka­ pernah nikmati di kantin pada tahun lalu jika wang saku mereka tidak ditambah oleh ibu bapa atau penjaga untuk sesi persekolahan kali ini. Bagi pelajar daripada keluarga berkemampuan pastinya berupaya membeli lebih…

 

 

Sila Log Masuk atau Langgan untuk membaca berita sepenuhnya

 

Tidak mahu terlepas? Ikuti kami di

 

TERKINI