TERKINI

Bapa bersyukur anak selamat walaupun melecur 20 peratus

Bapa bersyukur anak selamat walaupun melecur 20 peratus

14/09/2017 12:46pm


Muhammad Shahir dalam bulatan bersama-sama pelajar Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah.


KUALA LUMPUR -Salah seorang pelajar tahfiz dalam kejadian kebakaran di Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah di Jalan Keramat Ujung, di sini berjaya menyelamatkan diri dengan bertindak memecah jeriji tingkap untuk turun melalui saluran paip air.

Menurut bapa mangsa Sharifuddin Musa, 45, anaknya Muhammad Shahir berusia 11 tahun mengalami kecederaan melecur 20 peratus pada bahagian belakang badan selepas berjaya turun dari tingkat tiga pusat tahfiz itu.

"Saya bersyukur dia (Muhammad Shahir) selamat dan kini kami sekeluarga menunggu laporan penuh mengenai kecederaan yang dialami," katanya ketika ditemui di Unit Kecemasan Hospital Kuala Lumpur sebentar tadi.

Sharifuddin berkata, dia menerima maklumat mengenai kejadian menimpa anaknya melalui panggilan telefon daripada salah seorang pekerja tahfiz di sekolah tersebut.

Kosmo! difahamkan terdapat kira-kira 50 pelajar menuntut di Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah di Jalan Keramat Ujung. - K! ONLINE

Rencana Utama!»

Jana 5 kilowatt kuasa hidroelektrik

SISTEM vorteks bergantung sepenuhnya kepada pusaran air sungai berbanding konsep kitaran kincir air yang terdapat pada empangan jana tenaga lain.

GenK»

Lahirkan artis seni muda berciri usahawan

MUHAMMAD AFIQ menggunakan bilik inkubator yang disediakan kepadanya untuk berkarya.

Varia!»

TeknologiVeggie Factory pertanian masa depan

Teknologi Veggie Factory yang terdapat di Taman Teknologi Malaysia, Bukit Jalil, Kuala Lumpur.

Process time in ms: 31