TERKINI

Pengutip barang terpakai maut dipanah petir di kawasan pembuangan sampah

Pengutip barang terpakai maut dipanah petir di kawasan pembuangan sampah

12/08/2017 6:30pm

Mangsa yang ditemui dalam kesan melecur dan terbakar.


HULU TERENGGANU - Seorang pengutip barangan terpakai ditemui mati akibat di panah petir di sebuah kawasan pembuangan sampah di Batu 22, Jalan Kuala Berang-Ajil dekat sini semalam.

Mayat Sabri Mat Junoh, 51, dari Kampung Merbau Pulas, Ajil dekat sini ditemui di kawasan pembuangan sampah itu pada pukul 7.25 petang.

Ketua Polis Daerah Hulu Terengganu, Deputi Superintendan Mohd. Adli Mat Daud berkata, mayat Sabri dijumpai dalam keadaan terlentang berhampiran sebuah pondok di kawasan pembuangan sampah tersebut oleh ahli keluarganya.

"Ahli keluarganya mencari mangsa selepas hujan lebat yang melanda daerah ini reda petang semalam (kelmarin) kerana terlalu risaukan dia yang tidak pulang ke rumah seperti biasa pada pukul 5 petang.

"Pemeriksaan pada mayat Sabri menjumpai kesan melecur seperti terbakar pada leher, tangan dan perutnya," katanya kepada Kosmo! di sini hari ini. - K! ONLINE

Rencana Utama!»

Ukiran kayu cerminan kisah nenek moyang

Samri mengambil masa antara tiga minggu hingga dua bulan untuk menyiapkan sesebuah karya.

GenK»

Pelajari kemahiran ikhtiar hidup

AKTIVITI penjelajahan hutan memberi peluang kepada peserta beriadah sambil melihat keindahan alam semula jadi yang terdapat di sekitar Hutan Lipur Sungai Tua.

Varia!»

Getaran simbolik karya Mad Anuar

MAD ANUAR mengambil masa hampir empat tahun untuk menyiapkan arca Perentas Ribut No. 18.

Process time in ms: 31