NEGARA

Kembalikan semula kepercayaan rakyat Selangor kepada BN

Kembalikan semula kepercayaan rakyat Selangor kepada BN
SHAH ALAM – Barisan Nasional (BN) perlu mengambil peluang dari­pada kemelut politik yang berlaku di Selangor ketika ini bagi mengembalikan semula kepercayaan rakyat negeri itu kepada parti berkenaan.

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi (gambar) berkata, penerimaan rakyat Se­langor terhadap BN akan memudahkan usaha parti itu me­rampas kembali pemerintahan negeri ini daripada pembangkang.

“Kita mahu BN bangkit semula daripada situasi politik sebelum ini yang telah menyebabkan terlepas­nya kuasa yang pernah dipegang BN di Selangor.

“Ia perlu dilakukan dengan usaha berterusan dan diperkukuhkan supaya rakyat mempunyai kebolehpercayaan yang tinggi kepada BN dan UMNO di Selangor,” katanya pada sidang akhbar selepas menyertaikan program Universiti Bersama Timbalan Perdana Menteri ‘Sehati Negaraku Malaysia’ di Universiti Teknologi Mara (UiTM) di sini semalam.

Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.

Rencana Utama!»

Jual lebih 300 pinggan mi sotong sehari

Trak makanan digunakan untuk mengangkut barangan dari rumah ke restoran dan menghantar tempahan makanan kepada pelanggan.

Stailo!»

Elemen fesyen dalam bidang hiasan dalaman

Delicado (tiga dari kanan) ketika melancarkan koleksi Baia di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur baru-baru ini.

Varia!»

Peka perubahan sikap anak-anak elak dibuli

KAUNSELING perlu dilakukan untuk memulihkan semangat mangsa buli agar mereka lebih berkeyakinan. – Gambar hiasan

Process time in ms: 31