KOMUNITI KITA

LHDN anjur pertandingan boling erat silaturahim

LHDN anjur pertandingan boling erat silaturahim

KAKITANGAN LHDN bersama ahli keluarga masing-masing merakamkan gambar kenangan selepas pertandingan boling yang bertempat di Ampang Superbowl @eCurve, Mutiara Damansara, Petaling Jaya baru-baru ini


ERAT SILATURAHIM. Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN), Jalan Duta, Kuala Lumpur baru-baru ini menganjurkan pertandingan boling yang bertempat di Ampang Superbowl @eCurve, Mutiara Damansara, Petaling Jaya, Selangor.

Lebih menceriakan suasana, kakitangan LHDN turut membawa ahli keluarga masing-masing termasuk bekas staf untuk bermain bersama-sama.

Program tersebut yang bermula pada pukul 10 pagi dan berakhir pukul 2 petang dirasmikan Ketua Penolong Pengarah, LHDN cawangan Duta, Datin Noor Hayati Limat.

Penyelaras program, Muhd. Zakuan Kamaludin berkata, acara itu antara lain dapat mengeratkan silaturahim, perpaduan dalam kalangan pegawai, staf termasuk ahli keluarga.

Rencana Utama!»

Kongsi karavan bersama peserta tidak dikenali

Karavan boleh diibaratkan seperti rumah bergerak kerana di dalamnya dilengkapi dapur, tempat tidur, alat pemanas dan ruang memandu.

Horizon!»

Tenangkan fikiran di Tasik Pedu

RUMAH Bot Seri Mahawangsa boleh memuatkan seramai 15 orang pada satu-satu masa.

Varia!»

Sekolah venue alternatif majlis perkahwinan

PASANGAN pengantin yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan di sekitar Ampang kini boleh menggunakan pakej yang ditawarkan SMK Dato’ Ahmad Razali.

Process time in ms: 78