TERKINI

Pemandu lori maut langgar belakang treler

Pemandu lori maut langgar belakang treler

11/01/2017 3:47pm
REMBAU - Seorang pemandu lori maut setelah kenderaan yang dipandunya merempuh bahagian belakang sebuah treler dalam kemalangan di Kilometer 231.9, Lebuh Raya Utara-Selatan (Plus) arah utara di sini, awal pagi ini.

Dalam kejadian kira-kira pukul 4.30 pagi itu, pemandu lori, Lau Seng Koi, 47, mati di tempat kejadian berikutan kehilangan darah yang banyak akibat cedera parah di bahagian kaki selepas tersepit di tempat duduk pemandu.

Pegawai operasi Balai Bomba dan Penyelamat Rembau, Mazrulnaim Abdul Hamid berkata pihaknya menerima panggilan kecemasan pada pukul 4.36 pagi.

"Sebaik tiba, pasukan kami mengambil masa kira-kira 25 minit untuk mengeluarkan mangsa yang tersepit di tempat pemandu dan mendapati dia telah meninggal dunia," katanya ketika ketika dihubungi Bernama.

Katanya mayat mangsa dihantar ke Hospital Tampin untuk bedah siasat. - Bernama

Rencana Utama!»

Kongsi karavan bersama peserta tidak dikenali

Karavan boleh diibaratkan seperti rumah bergerak kerana di dalamnya dilengkapi dapur, tempat tidur, alat pemanas dan ruang memandu.

Horizon!»

Tenangkan fikiran di Tasik Pedu

RUMAH Bot Seri Mahawangsa boleh memuatkan seramai 15 orang pada satu-satu masa.

Varia!»

Sekolah venue alternatif majlis perkahwinan

PASANGAN pengantin yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan di sekitar Ampang kini boleh menggunakan pakej yang ditawarkan SMK Dato’ Ahmad Razali.

Process time in ms: 31