DIVA INTERAKTIF

Protege, juri duduk satu level

Protege, juri duduk satu level


KONSEP susun letak penjurian Mentor 3 menyamai program Wanita Hari Ini.


SELEPAS menonton konsert program realiti Mentor musim ketiga baru-baru ini, Diva dah terfikir calon mana yang akan mara ke peringkat akhir. Protege mana tak perlulah Diva nak promosi. Tunggulah, rasanya ramai dah dapat agak.

Sebut pasal Mentor musim terbaharu ini , Diva sangat kagum dengan konsep baharu musim ini yang meletakkan para juri, mentor dan protege atas set sofa yang sama selepas habis menyanyi. Rasanya tak pernah dibuat orang, cukup santai dan mesra alam gitu.

Cuma bila dah setiap kali nak dinilai, setiap kali itulah juri, protege dan mentor duduk-duduk macam tu, rasa macam set program bual bicara Wanita Hari Ini pula.

Terlintas juga, macam sudah tak ada bezanya antara juri dengan peserta yang dinilai sebab mereka duduk pun dah sama level. Jadi, mana sifat kebal seorang juri bila duduk pun dah macam bertempek dengan orang yang nak dinilai? Macam tak serius pula.

Ibaratnya dalam sidang media, bila dah duduk semeja soalannya lain berbanding ketika artis duduk nun jauh di atas pentas.

Bila bercakap perkara itu depan rakan-rakan media yang lain, rupa-rupa bukan Diva seorang sahaja yang berfikiran sebegitu. Nampak sangat kelas juri pun sama dengan kelas protege yang dinilai. Baik bagi siapa-siapa sahaja jadi juri,


Diva:Wah, seksinya Dynas! Walaupun sarat mengandung, dia sanggup lagi bergaya pakai G-string, nampak lurah pinggul di sebalik gaun labuhnya depan orang ramai.

Stailo!»

Rentasan karier Anaabu, Nur Safira

Nur Safira dan Ana ialah bakat mentah industri fesyen yang masih digilap keistimewaannya.

Varia!»

KRR agih lebih 100 buah buku

KRR berpendapat, pendidikan antara aspek yang penting dalam proses tumbesaran kanak-kanak.

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 31