SUKAN

Burnley tambah kecewa United

LONDON - Kekecewaan Manchester United pada kempen Liga Perdana England musim ini berterusan selepas seri tanpa jaringan dengan Burnley di Turf Moor malam tadi.

Selangkah lagi bergelar juara dunia

JAGUH negara, Datuk Lee Chong Wei semakin hampir dengan impiannya memburu gelaran juara pada Kejohanan Badminton Dunia selepas mengesahkan slot final semalam.

'Saya tidak mahu salahkan sesiapa'

SKRIP yang sama diulangi kesebelasan utama Pahang apabila mudah berasa selesa dan hilang fokus sehingga mengakibatkan rentak permainan terganggu.

Kelantan mula cetus impak positif

PENGENDALI Kelantan, Goerge Boateng cukup teruja apabila sentuhannya membantu The Red Warriors melangkah ke suku akhir Piala Malaysia hasil kemenangan 3-1 ke atas Pulau Pinang dalam saingan Kumpulan C di Stadium Bandaraya malam kelmarin.

Peluang Sime Darby masih belum tertutup

PASUKAN berstatus kelab, Sime Darby kembali menghidupkan peluang mara ke peringkat suku akhir Piala Malaysia selepas menewaskan T-Team 2-1 pada aksi kelima Kumpulan D di Stadium Majlis Perbandaran Selayang malam tadi.

Arsenal berdepan tugas getir

LEICESTER - Arsenal dijangka berdepan ujian getir untuk berdepan Leicester City pada aksi Liga Perdana England di Stadium King Power malam ini.

Process time in ms: 16