SUKAN

Kedah, Pahang belum selamat

PAHANG dan Kedah sekadar mencatat kemenangan tipis ke atas lawan masing-masing pada aksi separuh akhir pertama kempen Piala FA 2017 malam tadi.

Gonzales pengarah teknikal skuad Kelantan

BEKAS penyerang kelahiran Uruguay, Alfredo Carlos Gonzales bakal bergandingan dengan pengendali Kelantan, Zahasmi Ismail dalam usaha memperkasakan semula pasukan itu untuk mengharu­ngi baki saingan Liga Malaysia (Liga M) musim ini.

KFA akhirnya lepaskan Cheng Hoe

PERSATUAN Bola Sepak Kedah (KFA) percaya keputusan menerima hasrat jurulatih, Tan Cheng Hoe untuk meletakkan jawatan yang berkuat kuasa kelmarin merupakan yang terbaik bagi mengekalkan reputasi skuad Helang Merah sebagai salah sebuah pasukan terkuat dalam saingan Liga Malaysia (Liga M) tahun ini.

Malaysia kena belasah

SKUAD hoki negara ternyata bukan lawan pasukan No. 2 dunia, Australia selepas dibelasah 6-1 pada aksi kedua kejohanan hoki Piala Sultan Azlan Shah (PSAS) 2017 di Stadium Hoki Azlan Shah, Ipoh, Perak malam tadi.

Viper Challenge Johor dapat sambutan hangat

EDISI kedua acara merentas halangan terbesar di Asia, Sunway Iskandar Viper Challenge di Medini Iskandar Puteri, Johor semalam berlangsung meriah, sekali gus mencapai matlamatnya untuk bersukan sambil berseronok.

Rencana Utama!»

Kalam, Zahidi, Bazliah pekerja OKU berjaya

NURUL BAZLIAH (kanan) gembira apabila Kalam berjaya menamatkan sarjana dalam jurusan syariah di Universiti Malaya pada tahun 2010.

Varia!»

Cara Marisa hargai jasa Ah Ma

Marisa menunjukkan lukisan bermakna baginya iaitu Because I Love You (kiri) dan Ong’s Garden 1 (kanan).

Process time in ms: 15