SUKAN

Tok Gajah bangkit ratah Helang Merah

PAHANG membuktikan keja­guhannya sebagai juara bertahan Piala Malaysia dengan menja­ringkan lima gol tanpa balas dalam perlawanan separuh akhir kedua Piala Malaysia di laman sendiri bagi mengesahkan tempat ke final di Bukit Jalil pada 1 November ini dengan agregat 6-3.

Lakar lebih banyak kejayaan

PERDANA Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak (gamabr) berharap atlet sukan bermotor Malaysia akan mencapai lebih banyak kejayaan di pentas dunia.

Rossi, Lorenzo tumpuan di Sepang

PERLUMBAAN motosikal dunia MotoGP Grand Prix (GP) Malaysia 2014 bakal menjadi medan terbaik buat dua pelumba Movistar Yamaha, Valentino Rossi dan Jorge Lorenzo untuk merebut tempat kedua keseluruhan musim ini.

Nasharudin penyumbang emas terakhir

INCHEON, Korea Selatan – Skuad olahraga melalui Nasharudin Ahmad menyumbangkan pingat emas terakhir kepada kontinjen negara melalui acara 400 meter lelaki T20 di Stadium Utama Asiad di sini semalam.

Valdes sarung jersi United?

LONDON – Manchester United dilaporkan telah membuat tawaran kepada bekas penjaga gol Barcelona, Victor Valdes untuk menyertai kelab itu dan membantu memulihkan tahap kecergasannya.

Caterham di ambang kejatuhan

LONDON – Pasukan Formula Satu (F1) Caterham kini diambang kejatuhan apabila para pekerja dihalang memasuki kilang jentera.

Process time in ms: 0