SUKAN

Malaysia Tigress ratah Kazakhstan

SKUAD hoki wanita kebangsaan menutup kempen peringkat Kumpulan B Pusingan Kedua Liga Hoki Dunia Wanita (WWHL) 2017 dengan penuh bergaya apabila berpesta gol membelasah Kazakhstan 13-1 di Stadium Hoki Tun Razak, Jalan Duta, Kuala Lumpur malam tadi.

Pelaburan MARA Berhad jawab

PELABURAN Mara Berhad semalam mendedahkan pembabitan mereka dengan pasukan Kelantan pada musim lalu dengan perbelanjaan berjumlah RM200,000 merupakan pakej pembelian pengiklanan komersial yang ditawarkan oleh pasukan yang dikenali sebagai The Red Warriors itu (TRW).

Ghaddar tekad kikis imej negatif

“INI Mohammed Ghaddar yang baharu”. Itu tegas bekas penyerang kebangsaan Lebanon yang bertekad mengikis imej ne­gatif yang sering dikaitkan dengan masalah disiplin ketika mewakili Kelantan pada musim 2012 dan 2014 lalu.

Pahang tagih sentuhan Dollah

PRESIDEN Persatuan Bola Sepak Negeri Pahang (PBNP), Tengku Abdul Rahman Sultan Ahmad Shah menyuarakan keyakinan terhadap ke­upayaan Dollah Salleh mengembalikan maruah skuad Tok Gajah dalam kancah Liga Super musim 2017 yang akan bermula Sabtu ini.

Van Gaal umum persaraan

LONDON – Bekas pengurus Manchester United, Louis van Gaal akhirnya meng­umumkan persaraan sebagai pengendali bola sepak profesional kelmarin bagi memberi tumpuan kepada keluarganya.

Rencana Utama!»

Budayakan tabiat melestari alam sekitar

Penyediaan beg beli-belah guna semula di kaunter juruwang menjadi alternatif kepada pelanggan sekiranya mereka tidak membawa beg beli-belah sendiri.

Varia!»

SESB bangun rantaian bekalan bahan binaan

Pemasaran terus bahan binaan untuk projek SPNB oleh anak syarikatnya dapat memastikan harga jualan kekal pada kadar ditetapkan dan mampu dimiliki golongan sasaran.

[email protected]!

Process time in ms: 31