SUKAN

Bintang muda Kelantan terhangat di pasaran

BELUM tamat lagi kempen Liga Malaysia (Liga M) musim ini, pemburuan pemain-pemain berbakat tempatan oleh pasukan-pasukan gergasi tanah air bagi mengharungi saingan bola sepak musim depan sudah pun bermula.

Misi sekat gol awal Felda United

PEMAIN muda Kedah, Amirul Hisyam Awang Kechik berpuas hati dengan persembahan dan komitmen tinggi yang ditunjukkan oleh rakan-rakan sepasukannya pada aksi separuh akhir pertama Piala Malaysia menentang Felda United di Stadium Tun Abdul Razak, Jengka, Ahad lalu.

Faizal bernafsu buru gol

PENYERANG prolifik skuad hoki negara, Faizal Saari masih belum puas dengan enam ja­ringannya sepanjang tiga perlawanan dalam saingan Kumpulan B kempen Piala Asia yang berlangsung di Stadium Hoki Mau­lana Bhashani di Dhaka, Bangladesh ketika ini.

Masalah mental, fizikal serang dua jaguh

LONDON – Bekas pemain No. 1, Greg Rusedski percaya bahawa Andy Murray mengalami kemerosotan prestasi yang berpunca daripada masalah fizikal, manakala Novak Djokovic pula lebih kepada keadaan mental.

Marquez mengaku bertindak melampau

JEPUN – Jaguh dunia, Marc Marquez memohon maaf kepada pelumba Ducati, Andrea Dovizioso mengenai cara tunggangannya selepas bertindak melampau dalam perebutan tempat pertama pada saingan Grand Prix (GP) Jepun, Ahad lalu.

Rencana Utama!»

Koleksi berjenama, vintaj resipi kejayaan Buntil

kedai Buntil yang diusahakan oleh Sting dan Adnan ini terletak di Taman TTDI Jaya, Shah Alam, Selangor.

Varia!»

Yoga gaya hidup baharu di Myanmar

THU ZAR sanggup meninggalkan kerjaya sebagai peguam demi kecintaannya terhadap senaman yoga.

Process time in ms: 15