SUKAN

Kami akan serang habis-habisan

KETINGGALAN dua gol kepada skuad Gajah Putih menyaksikan Harimau Malaya perlu memburu tiga gol selain mengelakkan gawang daripada dibolosi oleh Thailand untuk mencapai kemenangan dalam aksi Piala AFF Suzuki 2014.

Thailand main wayang

NAMPAK gayanya, Thailand cuba melancarkan perang psikologi terhadap kem Harimau Malaya menjelang aksi final kedua Piala AFF Suzuki 2014 di Stadium Nasional, Bukit Jalil.

Permintaan pertama Shapawi

“MEMEGANG jawatan ini adalah satu tanggungjawab setiap individu di mana tidak adil dan tidak perlu rasanya untuk membandingkannya (dengan kepimpinan sebelum ini).”

Caroline pecah rekod AUG

PALEMBANG, Indonesia – Satu lagi pingat emas dan lima perak diraih skuad renang negara pada temasya Sukan Universiti ASEAN (AUG) 2014 di Stadium Akuatik Jakabaring, Palembang.

Penerjun wanita sapu bersih

PALEMBANG, Indonesia –Skuad terjun negara melengkapkan emas ketiga dalam acara itu menerusi Kam Ling Kar dalam kategori 1 meter papan anjal individu wanita pada temasya Sukan Universiti ASEAN (AUG) 2014 di Stadium Akuatik Jakabaring, Palembang semalam.

Jangan lupakan Valencia – Carrick

LONDON – Pemain tengah Manchester United, Michael Carrick memuji kecemerlangan yang dipamerkan Antonio Valencia sehingga membolehkan United bangkit pada kedudukan ketiga Liga Perdana England ketika ini.

Barcelona optimis kejar Real

BARCELONA – Barisan penyerang Barcelona perlu mencari semula sentuhan berbisa mereka demi memastikan kejuaraan La Liga ketika The Catalan dijadualkan turun menentang Cordoba untuk aksi Liga Sepanyol, malam ini.

Juventus kembali lakar kemenangan bergaya

MILAN – Juventus kembali menemui rentak kemenangan selepas mengharungi tiga perlawanan dengan keputusan seri selepas menundukkan Cagliari 3-1 untuk selesa menerajui Serie A dengan kelebihan empat mata.

Infiniti!»

Perabot daripada kayu pain terpakai

KAYU pain disimpan rapi di dalam bengkel untuk mengekalkan ketahanannya sekali gus tidak mudah rosak.

Varia!»

Melahirkan jutawan bidang penternakan

SITI FATONAH (dua dari kanan) bersama Mohamad Jamil (dua dari kiri) di hadapan Akedemi Usahawan MJ Fatonah di Bestari Jaya, Kuala Selangor, Selangor.

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 15