SUKAN

‘Zurich saya datang’

PEMAIN tengah Pulau Pinang, Mohd. Faiz Subri tersenarai dalam tiga pemain terbaik untuk memenangi Anugerah Puskas Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (FIFA) 2016 semalam.

Keletihan tak jejas prestasi Aiman

PENYERANG skuad hoki remaja negara, Nik Muhammad Aiman Nik Rozemi yakin faktor keletihan tidak akan menjejaskan prestasinya pada kempen Piala Dunia Remaja 2016 di Lucknow, India bermula 8 hingga 18 Disember ini.

Kemelut PKNS FC, FAS akan berakhir

KELAB bola sepak PKNS FC optimis kemelut mereka dengan Persatuan Bola Sepak Selangor (FAS) berhubung pendaftaran pasukan berkenaan dalam saingan Liga Malaysia (Liga M) 2017 akan dapat diselesaikan dalam tempoh terdekat.

Pei Jing idam aksi final

WALAUPUN tidak berada pada tahap terbaik pada Kejohanan Badminton Grand Prix (GP) Emas Terbuka Macau, pemain beregu campuran negara, Lai Pei Jing tetap mensasarkan untuk mara ke pentas final menjelang aksi separuh akhir yang akan berlangsung hari ini.

Kereta Mini Cooper untuk ‘hole-in-one’

SEBUAH kereta Mini Cooper menjadi rebutan pada pemain yang berjaya melakukan pukulan ‘hole-in-one’ pada pusingan grand final kejohanan golf Negeri Sembilan Tourism Challenge 2016 di Seremban International Golf Club 18 Disember nanti.

Program hoki TNB menakjubkan

SETIAP sukan mempunyai program pembangunan tersendiri khususnya di peringkat akar umbi.

‘Chelsea bukan pasukan kebal’

LONDON – Manchester City dilaporkan bersedia membuktikan Chelsea bukan sebuah pasukan kebal dan boleh ditewaskan menjelang aksi pertemuan kedua-dua skuad gergasi itu dalam saingan kancah Liga Perdana England yang dijadualkan malam ini.

Tugas sukar buat The Blues

LONDON – Chelsea kini berdepan cabaran getir apabila bakal bertandang ke Etihad untuk melakukan pertemuan sengit menentang Manchester City dalam aksi Liga Perdana malam ini.

Nasib Blatter diketahui Isnin

LAUSANNE – Mahkamah Timbang Tara Sukan (CAS) akan membuat keputusan berhubung rayuan pengurangan tempoh hukuman penggantungan melibatkan bekas Presiden Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (FIFA), Sepp Blatter pada Isnin depan.

Varia!»

Batu kapur landskap Langkawi Geopark

Kilim Geoforest Park merupakan salah satu lokasi menarik dengan landskap unik dan indah.

[email protected]!

Process time in ms: 15