SUKAN

MK Dons aibkan Man. United

LONDON Manchester United menerima satu lagi tamparan hebat apabila diaibkan dengan kekalahan 0-4 kepada kelab Divisyen Tiga, Milton Keynes Dons pada pusingan kedua Piala Liga di Stadium MK di sini awal pagi semalam.

Johor DT hampiri suku akhir

SLOT suku akhir kempen Piala Malaysia 2014 sudah agak terjamin buat Johor Darul Takzim (Johor DT) selepas kejayaan membelasah Pulau Pinang 5-0 pada perlawanan peringkat Kumpulan C di Stadium Tan Sri Hassan Yunos Larkin, Johor bahru malam kelmarin.

ATM masih menyengat

TUAH ayam nampak di kaki, tuah ATM siapa tahu. Itu perumpamaan tepat buat skuad Angkatan Tentera Malaysia (ATM) yang bangkit garang untuk meraih kemenangan 2-1 ke atas Kelantan dalam aksi peringkat Kumpulan C kempen Piala Malaysia 2014 di StadiumSultan Muhammad IV, Kota Bharu malam kelmarin.

Danny cemas sebelum juara

CATATAN par pada aksi playoff pusingan akhir kelayakan kebangsaan Sapura-Kencana melayakkan pemain berpengalaman negara, Danny Chia beraksi di Kejohanan Golf CIMB Classic 2014.

Wei Feng tumbang terlalu awal

KEGAGALAN menahan asakan lawan dan mengawal tekanan menjadi punca Chong Wei Feng 'bungkus awal' pada Kejohanan Badminton Dunia BWF 2014 yang berlangsung di Ballerup Super Arena di sini kelmarin.

Infiniti!»

Belajar bersama program TV

HUSNA FATIHAH (kiri) dan Muhd. Harith Fahmi teruja menggunakan aplikasi UPSR iBuddy.

Varia!»

Elemen nasionalisme dalam lagu

MONOLOQUE meluahkan rasa cinta terhadap kebudayaan tanah air menerusi lagu-lagu ciptaan mereka.

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 16