SUKAN

‘Razif harus dedahkan lebih awal’

“SAYA tidak tahu sama ada kenyataan Razif Sidek itu betul atau tidak, saya pun tidak pernah dengar mengenai perkara ini. Kalau sudah lama berlaku kenapa dia tidak mendedahkannya dari dulu lagi, sekarang semua orang mahu buat spekulasi.”

Cabaran getir menanti Hayden

PELUMBA pasukan Aspar, Nicky Hayden mengakui keadaan cuaca yang tidak menentu telah menjadikan Litar Antarabangsa Sepang (SIC) salah satu venue yang paling mencabar.

Felda Utd tetap tenang

ATAS kertas, Felda United dilihat memiliki kelebihan untuk layak ke final kempen Piala Malaysia musim ini.

Azlan raih emas ketiga

INCHEON, Korea Selatan – Gangguan selama lima minit berikutan bantahan teknikal daripada skuad olahraga Bahrain sebelum perlumbaan bermula serta kesakitan otot belakang tidak menggugat tumpuan Mohammad Azlan Mat Lazin meraih emas acara 400m Lelaki T36 pada Sukan Para Asia, di sini semalam.

Barcelona bangkit tundukkan Ajax

LONDON – Penyerang sensasi, Neymar dan Messi terus mengekalkan kombinasi cemerlang apabila membantu Barcelona menundukkan Ajax 3-1 pada aksi Liga Juara-Juara Kumpulan F awal pagi semalam.

Guardiola belum puas hati

ROME – Jurulatih Bayern Munich, Pep Guardiola mengakui pasukannya masih berupaya untuk mempamerkan aksi lebih baik selepas menyaksikan wakil Jerman itu membelasah AS Roma 7-1 pada aksi Liga Juara-Juara awal pagi semalam.

Federer tumpu dua misi terakhir 2014

BASEL – Pemain No. 2 dunia, Roger Federer menyifatkan tiada apa yang lebih bagus dan mengejutkan dirinya apabila berpeluang untuk kembali memburu kejuaraan terutama bagi merebut gelaran peribadi keenam di laman sendiri pada Kejohanan Tenis Dalam Dewan Switzerland yang telah membukai tirainya Isnin lalu.

Process time in ms: 16