SUKAN

Chelsea tambah derita Man. Utd

“KAMI tewas gara-gara kesilapan besar yang dilakukan barisan pertahanan. Ia sangat mengecewakan.”

Misi pulihkan maruah Selangor

KEKECEWAAN skuad Selangor mencapai sasaran yang ditetapkan oleh pengurusan pasukan untuk merampas kejuaraan Liga Super pada awal tahun ini wajar dilupakan segera bagi memastikan misi mengekalkan Piala Malaysia musim ini dapat dicapai.

Kebangkitan pelumba muda

KEJOHANAN berbasikal Jelajah Malaysia (JM) 2016 menjadi penanda aras kebangkitan pelumba muda negara terutamanya dari pasukan NSC-Mycron.

Hamilton rapatkan jurang kejuaraan

AUSTIN – Juara dunia tiga kali, Lewis Hamilton melakar sejarah tersendiri apabila merangkul kemenangan ke-50 sepanjang kerjayanya dalam saingan Formula Satu (F1) selepas menjua­rai perlumbaan di Grand Prix (GP) Amerika Syarikat awal pagi semalam.

Rossi harap tuah Litar Sepang buru gelaran naib juara dunia

AUSTRALIA – Jaguh dunia, Valentino Rossi kini siap sedia untuk kekal fokus dalam saingan perlumbaan MotoGP di Grand Prix (GP) Malaysia dalam pere­butan gelaran naib juara di Litar Antarabangsa Sepang (SIC) hujung minggu ini.

Rencana Utama!»

Rentas 40 negara dalam masa 370 hari

MOTOSIKAL Yamaha FZ150i ini digunakan sepanjang pengembaraan solo mengelilingi dunia.

Varia!»

Kakitangan zoo berlatih tangkap buaya

seramai 35 peserta daripada 13 organisasi zoo di seluruh negara termasuk sebuah dari Singapura menyertai program di Zoo Taiping & Night Safari, Taiping, Perak pada 10 hingga 19 Oktober lalu.

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 31