SUKAN

Johor DT tidak gentar rekod Pahang

ANDAI rekod pertemuan menjadi ukuran, pertemuan final Piala Malaysia 2014 di Stadium Nasional Bukit Jalil, Sabtu ini mungkin menjadi milik Pahang di atas kertas.

Lawan Thailand di Jalan Besar

VENUE skuad Harimau Malaya dalam kempen Piala AFF Suzuki 2014 yang sepatutnya dijadualkan beraksi di Stadium National Sports Hub Singapura terpaksa diubah ke Stadium Jalan Besar pada 23 November depan.

KLHC juara Piala Sumbangsih

KELAB Hoki Kuala Lumpur (KLHC) mene­pati ramalan apabila menjuarai Piala Sumbangsih dengan menewaskan Tenaga Nasional Berhad (TNB) 5-3 pada aksi pembukaan Liga Hoki Malaysia (TNB-MHL) 2014 di Stadium Hoki Nasional, Bukit Jalil semalam.

Chong Wei sambung cuti lagi

USAHA untuk mendapatkan respons Datuk Lee Chong Wei yang dikaitkan sebagai atlet badminton yang positif ujian doping gagal apabila kelibat pemain No. 1 dunia itu masih belum kelihatan di kem latihan skuad negara, di Stadium Juara, Bukit Kiara semalam.

Balotelli mula temui sentuhan

LIVERPOOL – Penyerang Liver­pool, Mario Balotelli menye­lamatkan maruah pasukan itu sejurus kemenangan dramatik 2-1 ke atas Swansea City pada aksi pusingan keempat Piala Capital One di Stadium Anfield awal pagi semalam.

Varia!»

Berhutang dalam Islam

ISLAM tidak melarang umatnya berhutang tetapi perlu melalui kontrak yang berlandaskan syarak.

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 15