SUKAN

Thailand lebih hebat berbanding Malaysia

THAILAND kini sedang mengorak langkah untuk bergelar antara pasukan badminton gergasi di rantau ini.

Skuad Malaysian Tigress mahu lakar kejutan

SKUAD hoki wanita negara bertekad mencipta kejutan walaupun sedar mereka berdepan misi sukar pada aksi Separuh Akhir Liga Hoki Wanita Dunia (WWHL) di Brussels, Belgium bermula 21 Jun hingga 2 Julai ini.

Irfan sudah berada dalam kelas tersendiri

PADA usia 22 tahun, atlet muda, Muhammad Irfan Shamsuddin sudah berada dalam kelas tersendiri apa­bila dia memperbaharui rekod kebangsaan sebanyak 13 kali dalam acara lempar cakera sejak Jun 2013.

Totti tinggalkan Stadium Olimpico

ROM – Francesco Totti tidak dapat menahan sebak sejurus membuat penampilan terakhir bersama AS Roma selepas 25 tahun bersama pasukan ketika mencatat kemenangan 3-2 ke atas Genoa pada aksi Serie A awal pagi semalam.

Vettel nafi kemenangan dirancang

MONTE CARLO – Juara dunia empat kali, Sebastian Vettel menafikan tuduhan yang menyatakan strategi hentian pit adalah arahan daripada pasukan Ferrari untuk membiarkannya meraih kemenangan pada Grand Prix (GP) Monaco kelmarin, sekali gus berpeluang untuk bergelar juara Formula Satu (F1) musim ini.

Rencana Utama!»

Orang-Orang Drum Theatre pilihan juri

AKSI pasukan Orang-Orang Drum Theatre berjaya memukau barisan juri sehingga dinobatkan sebagai juara keseluruhan.

Stailo!»

Perlahankan bisnes sempena Ramadan

Bidang fesyen mula diceburi oleh Sharifah Shawati pada awal tahun 2016.

Varia!»

Jasa Jalan Persekutuan

JALAN PERSEKUTUAN dibina pada tahun 1880 menjadi tulang belakang sebagai jalan alternatif. sistem rangkaian jalan raya di negara ini sebelum terbinanya lebuh raya.

Process time in ms: 16