STAILO

Hijab sedondon harga mampu milik

setiap kali tiba Hari Raya Aidilfitri, Norasikin Kamisan, 38, sukar mencari tudung dengan rekaan dan warna sedondon untuk keluarganya.

Lima himpunan busana Muslimah buah tangan Linda Scarves

MEMENUHI cita rasa wanita Muslimah, Linda Scarves menampilkan busana gaya ringkas tetapi elegan untuk dipakai ke acara kasual atau formal.

Revolusi seni pertunjukan fesyen

PERTUNJUKAN fesyen adalah acara untuk pereka fesyen mempersembahkan koleksi terbaharu mereka pada minggu-minggu fesyen tahunan, acara fesyen berprestij dan persendirian.

Lebar sayap ke peringkat antarabangsa

MINAT dalam bidang kecergasan dan fesyen membuatkan Dasyarina Daud, 39, atau lebih dikenali sebagai Dash menghasilkan jenama pakaian sukannya sendiri iaitu Gfit sejak 10 tahun lalu.

Lebar sayap ke peringkat antarabangsa

MINAT dalam bidang kecergasan dan fesyen membuatkan Dasyarina Daud, 39, atau lebih dikenali sebagai Dash menghasilkan jenama pakaian sukannya sendiri iaitu Gfit sejak 10 tahun lalu.

Pencarian wajah baharu dunia peragaan tanah air

SELEPAS gah berjalan di hadapan lensa kamera dan pentas peragaan selama hampir sembilan tahun, Ahya Ulumuddin Rosli, 30, mengakui langkahnya sebagai seorang peragawan wajar disambung oleh tunas baharu.

Fesyen kontemporari aksesori buluh

PENGHASILAN aksesori daripada buluh yang unik dan menarik itu mencuri perhatian Nur Hidayah Mohd. Pamuji, 22.

Gaya tatarias Asma Izah

MINAT yang mendalam terhadap bidang solekan dan kecantikan membuatkan Asma Izah Ab. Kadir, 26, atau lebih dikenali sebagai Asma Kadir tekad menjadikannya sebagai kerjaya walaupun tidak mempunyai asas sebagai jurusolek.

Persalinan gaun pengantin istimewa daripada tisu

Setiap wanita menginginkan momen perkahwinan yang sempurna, sama seperti bakal pengantin Shervyn Chua.

Keselesaan baju-T labuh potongan feminin

IKLIM panas dan lembap sepanjang tahun di negara ini menjadikan fabrik pakaian yang selesa dan sesuai untuk pelbagai acara sentiasa menjadi pilihan.

Rencana Utama!»

LOST in KL cabar adrenalin peserta

SAAT sedang cuba menyelesaikan misteri permainan, kedua-dua pengunjung ini terkejut apabila melihat kelibat hantu yang dipenuhi darah dan sedang menjerit dengan kuat.

Process time in ms: 15