NEGARA

Bayi mati dibunuh di dalam perigi

JASIN – Misteri kehilangan seorang bayi lelaki berusia enam hari sejak Sabtu lalu akhirnya terjawab apabila mayatnya ditemui di dalam perigi sedalam enam meter disyaki dibunuh di Kampung Ong Lok, Batang Melaka di sini malam kelmarin.

Doakan keamanan negara – Najib

Kelana jaya – Datuk Seri Najib Tun Razak menyeru jemaah haji menunaikan ibadat itu sedaya mungkin selain tidak lupa mendoakan keamanan dan kesejahteraan negara.

Ketelusan punca projek MRT SBK berjaya siap ikut jadual

KUALA LUMPUR – Kejayaan menyiapkan pembinaan projek Transit Aliran Massa (MRT) laluan Sungai Buloh-Kajang (SBK) merupakan contoh terbaik untuk sistem pengangkutan awam tercanggih tersebut.

Bekas peguam berkerusi roda didakwa kali kedua

KUALA LUMPUR – Seorang bekas peguam yang pernah didakwa atas kesalahan melakukan pe­cah ama­nah pada Jun lalu didakwa sekali lagi di Mahkamah Sesyen Jalan Duta di sini semalam atas pertuduhan sama melibatkan urusan jual beli rumah teres dua tingkat tahun lalu.

Mangsa kelima wabak rabies maut

SERIAN – Mangsa kelima, Tinding Lambang, 52, disahkan maut akibat wabak rabies atau penyakit anjing gila selepas mengalami lemah anggota badan daripada paras pinggang hingga kaki kesan daripada jangkitan virus berbahaya itu.

Bapa berdepan penjara 100 tahun

JOHOR BAHRU – Seorang bapa muda sanggup meninggalkan detik hitam dalam hidup dua anak lelaki tirinya apabila tergamak meliwat dan mencabul mereka dalam beberapa kejadian di sekitar negeri ini sejak April tahun lalu.

Rencana Utama!»

Jual lebih 300 pinggan mi sotong sehari

Trak makanan digunakan untuk mengangkut barangan dari rumah ke restoran dan menghantar tempahan makanan kepada pelanggan.

Stailo!»

Elemen fesyen dalam bidang hiasan dalaman

Delicado (tiga dari kanan) ketika melancarkan koleksi Baia di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur baru-baru ini.

Varia!»

Peka perubahan sikap anak-anak elak dibuli

KAUNSELING perlu dilakukan untuk memulihkan semangat mangsa buli agar mereka lebih berkeyakinan. – Gambar hiasan

Process time in ms: 16