HIBURAN

Debaran pengacara ASK 2014

PENGACARA itu ibarat nakhoda kapal, yang selalu menjadi penentu hala tuju dan kesempurnaan pelayaran. Jika pincang kawalan nakhoda alamatnya karamlah bahtera yang berlayar. Begitu pepatah orang dahulu kala.

Mencari juara FTM 2014

Memakai peribahasa Alang-alang Menyeluk Pekasam Biar Sampai Ke Pangkal Lengan, alang-alang sudah sampai ke peringkat akhir pertandingan, harus berusaha bersungguh-sungguh untuk memastikan gelaran juara adalah milik mereka. Itulah prinsip setiap pengarah, pelakon dan produksi yang sedang bertanding dan bersaing dalam Festival Teater Malaysia 2014 (FTM 2014).

Bingkisan buat Izwan Pilus

TANGGAL 20 Januari 2012 meninggalkan catatan duka apabila penyanyi yang popular dengan lagu Kembali Senyum, Izwan Pilus dijemput Ilahi. Beliau meninggal dunia akibat jangkitan kencing tikus dan jangkitan kuman dalam darah. Kematian penyanyi itu bukan sahaja dirasai oleh peminatnya, bahkan meninggalkan kesan mendalam kepada penyanyi Khairul Azam Pilus atau lebih popular dengan panggilan Aril.

Rencana Utama!»

Cabaran penggal kedua Rousseff

AKHBAR-AKHBAR Brazil melaporkan kemenangan Rousseff sebagai President Brazil ke-36.

Pesona!»

Bantu baiki taraf hidup wanita

KEMAHIRAN mengurut menjadi punca rezeki buat Saodah untuk menyara keluarganya.

Varia!»

Penceraian yang dilaknat Allah

PERCERAIAN li’an yang melibatkan penafian nasab terhadap anak yang dikandung akan dilakukan selepas kelahiran bayi tersebut. – Gambar hiasan

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 0