HIBURAN

Kebimbangan Sharnaaz, Ayda

BAIK Ayda Jebat mahupun Sharnaaz Ahmad, kedua-duanya berkelana dalam satu lapangan yang sama. Apa yang membezakan mereka hanyalah lakaran liku-liku yang mereka sudah lalui sebagai seorang anak seni. Semestinya, jika ingin dihitung perjalanan mereka, dari sudut jarak masa, Sharnaaz sudah berada di depan berbanding rakan seperjuangannya, Ayda.

Kemuncak drama Gegar Vaganza 3

MALAM ini pastinya menjadi kemuncak debaran enam finalis Gegar Vaganza musim ketiga yang bakal melabuhkan tirai di Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam.

‘Bersahabat tidak semestinya bercinta’

SUHU termometer hiburan tanah air minggu ini hangat seketika selepas rumah tangga pasangan popular, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal dilaporkan bergolak sehingga terpaksa bercuti ke luar negara.

Velove dipaksa makan petai, kopi

PELAKON Velove Vexia memberitahu, dia berdepan saat sukar ketika menjalani penggambaran filem Cinta Laki-Laki Biasa apabila perlu menjayakan babak memakan petai.

Jom Singgah!»

Malaysia destinasi terbaik Asia

Pusat Pelancongan Malaysia (MaTiC) di Jalan Ampang menawarkan pelbagai perkhidmatan dan infrastruktur bagi memudahkan pelancong luar mendapatkan maklumat tentang Malaysia.

[email protected]!

Process time in ms: 32