HIBURAN

Elfira beraya di Lombok

SETIAP individu pasti mempunyai cara yang tersendiri untuk meraikan ketibaan Syawal. Ada yang masih mengikut rutin tradisi pulang ke kampung untuk melawat kaum keluarga, dan ada juga yang lebih selesa meraikan hari kemenangan seluruh umat Islam itu di ibu kota.

Kilafairy masih dapat duit raya

SEPANJANG Ramadan, bagai menjadi satu amalan, cara berbuka puasa disambut dengan menikmati hidangan berbuka di hotel yang menyediakan hidangan bufet dengan tawaran harga berpatutan.. Bagaimanapun, ada juga yang memilih untuk berbuka puasa bersama keluarga di rumah yang disifatkan sebagai lebih selesa.

Ekspresi Luna jentik Tembus

MELETAKKAN pelakon cantik dari Indonesia, Luna Maya sebagai pertaruhan watak utama dalam filem Tembus adalah satu langkah bijak.

Park Bom obses pembedahan plastik

SEJAK kebelakangan ini nama Park Bom, anggota kumpulan 2NE1 sering menjadi sebutan media di Korea Selatan. Terbaharu, penyanyi yang bernaung di bawah syarikat rakaman YG Entertainment telah dituduh menyeludup dadah jenis amfetamin dari Amerika ke Korea Selatan.

Infiniti!»

Beli tiket dengan mudah dan cepat

KAKITANGAN CatchThatBus, Nadiah Syazana Abdullah menunjukkan cara pembelian tiket menggunakan aplikasi di telefon pintar.

Varia!»

Rawatan bekam ketika berpuasa

BERBEKAM ketika berpuasa paling sesuai dilakukan antara pukul 7 pagi hingga 11 pagi.

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 15