HIBURAN

'Aiman tahu cerita sebenar'

NAMANYA bermaksud cahaya kemenangan. Andai diukur tempoh perjalanannya menyelusuri lorong-lorong seni tanah air yang sarat dengan liku-liku tajam, masih terlalu jauh hayunan langkah pemilik nama sebenar Nur Fathia Abdul Latiff ini demi melepasi garisan penamat.

Debaran Hairul bergelar suami

CINTA mampu membuatkan jantung berirama seiring hati. Ia juga membuatkan seseorang menjadi terlebih romantis atau individu berbeza.

Belum rezeki ada anak – Farhan

BIARPUN usia perkahwinan bintang kelahiran Akademi Fantasia musim keempat, Farhan Azizan, 30, dengan Ahmad Rashadan Mohd. Suhaimi sudah memasuki lapan bulan, namun rezeki untuk menyambut kehadiran insan bergelar cahaya mata nyata belum menyebelahi mereka.

Najwa mahu kolaborasi bersama Sleeq

PERJALANAN karier seni yang dilalui oleh penyanyi Najwa Latif itu tidak sesukar seperti kebanyakan artis lain. Jika ada yang berusaha menempa nama dengan menyertai program realiti nyanyian, gadis berusia 20 tahun itu tidak perlu melalui itu semua untuk mengecapinya.

Oh! La La guna tenaga kerja anak Melayu

Setiap insan yang bergelar manusia pasti mempunyai impian, cita-cita dan harapan untuk berjaya dalam setiap usaha yang dilakukan.

Festari 2015 tampil artis tunjuk bakat

BARANGKALI jika menyebut tarian tradisional, artis seperti Noraniza Idris mungkin antara yang sering dikaitkan dengan bidang seni tari itu. Mana tidaknya, lagu-lagu yang diperjuangkan penyanyi itu rata-ratanya merupakan rangkaian daripada genre etnik kreatif.

Lohan tidak peduli kritikan

PELAKON bermasalah, Lindsay Lohan dilihat tidak mempedulikan kritikan haters yang berterusan mengecamnya di laman sosial.

'Saya tiada rupa menawan'

Terkenang kembali jejak kelmarin, Nadeera tidak pernah lelah meneruskan impiannya sebagai penyanyi biarpun dia tersadung saban kali.

Azmil dikata dah ada teman istimewa

DIVA ada seorang kawan. Dia ini memang peminat tegar kepada Azmil. Alah, budak yang jadi protege Dayang Nurfaizah dalam program Mentor itu. Sampaikan setiap persembahan Azmil dalam Mentor memang dia tidak akan lepas menonton. Kiranya, kalau tahu ke mana-mana Azmil ada persembahan, dia mesti nak ikut serta.

Qierra kumpul kisah hati dalam Senyum Lagi

JIKA menyebut nama penyanyi Qierra, barangkali nama itu masih kedengaran asing. Bagaimanapun, bagi mereka yang mengikuti perkembangan muzik tanah air, lagu single Senyum Lagi nyanyian Qierra berduet dengan penyanyi kelahiran Filipina, Mark Adam tidak perlu diperkenalkan lagi.

Process time in ms: 16