GENK

Aiman Abu Bakar intai Las Vegas

SEJAK di bangku sekolah, pemilik nama Aiman Hisyam Abu Bakar atau nama komersialnya Aiman Abu Bakar sudah cukup terbiasa dengan sukan tinju.

Rebut ganjaran pahala Ramadan

BULAN Ramadan bertandang setahun sekali. Bulan mulia yang penuh barakah ini sentiasa dirindui.

Lantunan suara imam gugurkan air mata

"JIKA menyebut tentang Muítah, pelajar-pelajar Malaysia di Amman, Irbid dan Mafraq, Jordan pasti dapat membayangkan suasana di kampung itu.

Pameran solo pertama Nurhidayat

DALAM usaha memartabatkan lagi bidang seni di negara ini, Galeri G13 terus bergerak ke hadapan dengan mengadakan pameran-pameran yang mempamerkan hasil-hasil karya seni tempatan.

Rakan serumah bersikap bermuka-muka

Soalan:

Baca 60 kali setiap ayat untuk mudah ingat

SAAT memasuki kelas yang memuatkan lebih kurang 10 orang pelajar yang kesemuanya duduk bersila menghadap sebuah rehal dengan senaskhah al-Quran di atasnya, Nur Amalina Azharuddin, 23, lantas mengambil tempat di bahagian penjuru kanan.

Muzainah pramugari penghias wajah AirAsia

SETIAP kali menaiki pesawat, pastinya mata penumpang tidak lepas daripada mencuri pandang kelibat kru kabin bertugas yang cantik dan segak.

Mahu mewakili negara ke peringkat lebih tinggi

SENYUMAN kegembiraan jelas terpancar pada wajah Nora Lyana Nastasia Norkamal, 20, sebaik kesemua pin boling berjaya dijatuhkan.

Insan hebat teladani ketepatan masa kereta api Shinkansen

KERETA api laju Shinkansen mula diperkenalkan di Jepun pada tahun 1964 serentak dengan penganjuran temasya Sukan Olimpik di Tokyo.

Gelanggang pendekar muda beradu kekuatan fizikal

Tangan kiri Muhammad Ediasyamin Ediasmizul, 22, yang mengangkat pemberat 10 kilogram kelihatan menggigil. Dia turut mendepangkan tangan kanan bagi mengimbangi dirinya.

Process time in ms: 16