DIVA INTERAKTIF

Azhar tayang wanita ‘misteri’

SELEPAS Azhael dibubarkan, ahli duonya, Azhar rasanya lama juga Diva tidak dengar cerita. Cumanya, baru-baru ini Diva ada perasan Azhar ada berkongsi gambar wefie dirinya bersama seorang wanita yang boleh tahan cantik!

Pelik Rebecca buat-buat tak kenal media

LAMA juga tidak mendengar cerita mengenai pelakon jelita iaitu Datin Rebecca Nur Al-Islam.

Ramai tanya bila Afifah nak buka mulut

WALAUPUN kes antara penyanyi Alif Aziz yang didakwa mengasari isterinya, Bella Astillah sudah selesai, sampai sekarang masih lagi ramai yang tertanya-tanya ke mana perginya pelakon Afifah Nasir iaitu individu yang dikatakan berkaraoke bersama Alif.

Hormati keputusan Ummi Nazeera sekeluarga

KALAU nak tahu, ramai juga rakan-rakan Diva yang berkecil hati selepas pelakon popular, Ummi Nazeera rupa-rupanya telah bernikah lebih awal dengan lelaki pilihan keluarganya, Dr. Mohd. Izzar Anwari Abdul Khani, 30, pada satu majlis tertutup pada 23 Julai lepas.

Ika bergaduh di lapangan terbang

BARU-BARU ini, ada teman Diva yang bekerja di lapangan terbang mengadu bahawa ada ‘drama’ berlaku sewaktu dia bekerja. Menurut kawan Diva itu, dia melihat insiden itu dengan mulut ternganga gara-gara dua orang wanita berkelahi antara satu sama lain.

Mia Ahmad bengang difitnah

ADUHAI, kesian pula Diva dengan pelakon Mia Ahmad lepas dapat tahu ada pihak yang cuba menyebarkan perkara yang tidak betul mengenai dirinya. Ada pihak yang mendakwa kononnya Mia ini sanggup pergi buat spot­check ke tempat suaminya.

Ramai mahu Emran, Bella segera kahwin

Hubungan cinta antara bekas suami Erra Fazira, Engku Emran dan pelakon Indonesia, Laudya Cynthia Bella bukan lagi satu rahsia selepas kedua-duanya menunjukkan kemesraan di media sosial.

Giliran Balqis pula dikecam

DIVA sebenarnya tidak faham dengan tindakan segelintir artis kita yang sesuka hati memuat naik video yang bukan-bukan di laman Instagram masing-masing terutamanya jika tindakan itu menyalahi undang-undang.

Doakan Saleem Iklim dan Mus May sihat

MINGGU ini, Diva dikejutkan dengan dua penyanyi otai bersuara hebat, Saleem Iklim dan Mus May yang dimasukkan ke hospital gara-gara mengalami demam panas.

Ramai yang suka Waris berubah sikap

SIKAP penyanyi rap popular, Waris yang didakwa bermasalah serta sukar menepati masa bukan sesuatu yang asing dalam kalangan media.

Process time in ms: 31