DIVA INTERAKTIF

Dayana Roza pakai baju tak ikut tema

Baru-baru ini, Diva terserempak dengan teman lama. Maka, banyaklah yang diborakkan termasuk kejadian disaksikannya dalam satu majlis yang dihadiri baru-baru ini.

Giliran Amar, Amyra pula dikecam netizen

TINDAKAN mencipta akaun Instagram khas untuk si anak bukanlah sesuatu yang baharu buat golongan selebriti. Mungkin, itu cara yang dipilih untuk menghebahkan segala aktiviti harian, selain menjadi medium paling pantas untuk berinteraksi secara terus dengan peminat kesayangan masing-masing.

Nora Danish didakwa sudah berbadan dua

PANAS betul cuaca hari ini. Tapi apa yang lagi panas apabila ada teman Diva malam-malam buta sanggup menelefon Diva untuk memberitahu berita yang katanya jauh lebih panas.

Tudung Fathia semakin menampakkan rambut

Susah jadi artis ini, ada sahaja perbuatan mereka yang tidak disenangi netizen. Baru-baru ini, Diva terima sekeping foto pelakon jelita, Nur Fathia daripada seorang sumber.

Ramai cemburu percutian mewah Hairul, Hanis

Diva jarang ikuti perkembangan artis di Instagram. Tahu gosip artis pun apabila ada teman-teman yang mesej Diva melalui laman sosial, hantar kiriman WhatsApp atau telefon Diva.

Hanez ubah imej, tayang leher pula

SEJAK berkahwin, pelakon Hanez Suraya memang sudah jarang Diva dengar cerita mengenainya. Rasanya mungkin Hanez mahu fokus kepada keluarga sahaja. Cumanya, sewaktu berlangsungnya satu pertunjukan fesyen baru-baru ini, kehadiran Hanez memang antara yang berjaya mencuri tumpuan.

Rahsia siapa hero Hannah dalam Langsuir terbongkar

Diva sebelum ini ada terbaca yang pelakon cantik berwajah persis anak patung, Hannah Delisha, disunting pengarah Osman Ali membintangi filem terbaharunya, Langsuir.

Uqasha buat produksi pening

TEMPOH hari, sewaktu Diva melepak bersama teman-teman, terbuka pula cerita mengenai pelakon cantik Uqasha Senrose. Apa yang Diva dengar, ada pihak produksi terkilan dengan Uqasha yang membatalkan persetujuan untuk terlibat dalam sebuah telefilem.

Ippo Hafiz, Amira Othman berkawan rapat

NAK tersembur air kopi Diva tatkala ada seorang teman beritahu kononnya penyanyi dan komposer berbakat besar, Ippo Hafiz dengar-dengarnya sedang berkawan rapat dengan penyanyi yang sedang meningkat popular, siapa lagi kalau bukan Amira Othman.

Azhar tayang wanita ‘misteri’

SELEPAS Azhael dibubarkan, ahli duonya, Azhar rasanya lama juga Diva tidak dengar cerita. Cumanya, baru-baru ini Diva ada perasan Azhar ada berkongsi gambar wefie dirinya bersama seorang wanita yang boleh tahan cantik!

Varia!»

Warisan Orang Asli masih kekal

Keunikan budaya Orang Asli di Kampung Pos Raya, Perak terserlah melalui penghasilan pakaian daripada kulit kayu pokok terap yang turut dipakai oleh penari tarian sewang.

Process time in ms: 32