RUANG

Adaptasi konsep berkelah dalam kafe

GELOJAK hati kru Jurnal berbunga riang tatkala melangkah masuk ke dalam perut kafe yang terletak di deretan bangunan kedai di The Strand, Kota Damansara, Selangor.

Retro minimalis gaya Hotel Qliq

TERLETAK dalam segi tiga emas Petaling Jaya, Selangor, Hotel Qliq Damansara (Qliq) pasti menjanjikan pengalaman berbeza menerusi konsep dekorasi yang diketengahkan.

Putih polos cetus suasana elegan

Rona putih bersih yang dipilih sebagai konsep inap desa itu begitu menenangkan. Cantuman serakan dinding putih polos bersama perabot rona senada tidak langsung menjadikan kediaman itu tampak kusam.

Paduan kediaman moden ringkas

KEDIAMAN yang cantik dan selesa memberi banyak pengaruh dalam kehidupan terutamanya selepas penat seharian bekerja di pejabat.

Konsep industri moden pilihan Lads Lassies

MELIHAT kepada papan tanda yang memaparkan nama kafe di luar bangunan dua tingkat di Jalan Ampuan Zabedah J9/J, Shah Alam, kru Jurnal menjadi tertarik untuk menemu bual pemilik kafe tersebut.

Varia!»

Nostalgia karikatur Buku Wang Saku

DATUK LAT (kanan) memberi penerangan tentang karikatur ketika Zeti melawat pameran LATerasi Kewangan di Muzium dan Galeri Seni Bank Negara, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 16